Zink inddækning til bedste pris

Er det tid til at skifte tag på din bolig, eller er du i gang med at bygge dit kommende drømmehjem? Uanset hvor du er i processen, er du havnet her fordi din tid til nyt eller forbedret zinktag er kommet. Hos Blik-ror finder vi håndværkere til Zink inddækning, inddækning af skorsten, zinktag og mange flere.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet og hvilken håndværker du søger.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 håndværkere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Miljørigtig zink inddækning ,find din håndværker
til opgaven landet over

Blikkenslager landet over til lige netop din opgave med zink, om det er inddækning eller tag. Så er vi klar.

Hos Blik-ror.dk samarbejder vi med blikkenslager landet over, og de står klar til at give dig et tilbud til dit kommen zinktag. Hvad end du skal have lavet zink inddækning, spir, skorsten, stern eller murkrone, eller et helt tag med zink, så kan du finde dit tilbud her hos os. Vi hos blik-ror.dk bestræber os på at finde de bedste håndværker til dig, så du kan føle dig helt tryg.  

Korrekt materiale som både er miljøvenligt og holder længe.

Garanteret lang levetid på din zink inddækning.

I byggebranchen er lang levetid er vidt begreb, det afhænger selvfølgelig af, hvad vi kigger på. Når vi kigger på tag, ja så er Zink godt der op ad rangstigen til at holde i mange år, og derfor kan vi garantere lang levetid. Zink holder minimum 50 år og kan faktisk holde sig, i op til 100 år. Så hvad end du skal have lavet zinktag, zink inddækning, taginddækning til skorsten, vindue eller tagrende, så er du garanteret lang levetid med zink som materiale.

zink inddækning

Miljørigtigt materiale.

Miljø er i høj fokus i de fleste forbrugernes øjne, og her passer Zink godt ind i billedet, nu skal du høre hvorfor. Zink bruger, sammen med kobber og aluminium, de mindste mængder ressourcer under fremstillingsprocessen, oveni det indeholder de heller ingen råolie, biprodukter og kan altid genbruges. Selvom Zink er i slutningen af dens levetid, er den 100% genanvendelig.

Håndværkere med anmeldelser.

ny tagrende indækning

De blikkenslager som sender tilbud til dit nye tag eller inddækning, vil du gennem vores side blik-ror.dk også kunne finde anmeldelser på. De anmeldelser du finder, er skrevet af tidligere kunder som har anvendt håndværkeren. Vi bestræber os efter at du som kunde, kun modtager tilbud fra de bedste i feltet til at lægge dit zinktag. Derfor garanterer vi at vi er opdateret med anmeldelserne på håndværkerne vi tilbyder.

Enkelt og nemt.

Fordelen ved at finde din kommende håndværker hos blik-ror.dk er at du vil modtage 3 tilbud, eller høre fra 3 håndværkere som kan løse dit kommende projekt bedst. Da inddækninger i zink, kræver præcise opmålinger og et kig på projektet, anbefaler vi at du arrangerer et møde med din håndværker så du er sikker på at den endelige pris, stemmer overens med de præcise mål dit projekt indeholder. På den måde har håndværkeren også set projektet, og kan fastsætte prisen, så du ikke får en uventet efterregning.

taginddækning skorsten tilbud

Landsdækkende tilbud.

Da vi samarbejder med håndværkere landet over, kan du indhente tilbud, uanset hvor i landet dit kommende projekt finder sted. Vi har trimmet markedet ned for dig, og baseret på erfaring og tidligere kunders udtalelser, mener vi at vi kun samarbejder med landets bedste blikkenslagere til dit kommende tagprojekt.

Tips fra Blik-ror.dk til dig

Når du har modtaget de tre tilbud fra håndværkerne, så det er en god ide at få tjekket hvad dine tilbud indeholder. De kan nemlig afvige fra hinanden, og dermed kan det være at der er et tilbud som er mere attraktivt end det andet.

Når du har modtaget dine tre tilbud, så anbefaler vi, at du får tjekket op på anmeldelser af håndværkerne. Hvad har andre kunders oplevelse være med lige netop den håndværker, eller den virksomhed du havde overvejet. 

Kig også efter om håndværkeren er medlem af byg-garanti. Vi ønsker ikke det sket, men fejl kan komme. Byg-garanti giver dig en form for sikkerhed til, hvis arbejdet ikke er udført ordentligt eller virksomheden lukker. 

Oveni den gode pris vores håndværkere kommer med, skal du helt sikkert også benytte dig af håndværkerfradraget som følger med hvis du forbedrer din nuværende bolig eller dit sommerhus. Du kan få håndværkerfradrag for 50.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden og fradraget kan benyttes til at dække fx lønninger til håndværkerne.

blik-ror logo

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Blikkenslager
Zinktag
VVS
Varmepumpe
Inddækning
Badeværelse

100% gratis og uforpligtende

Indhent et tilbud