Metallegeringer

Metallegeringer bruges til bl.a. at lave armatur, rør og andet materiale, som er vigtige i en VVS´ers arbejde. Hos Blik-Ror kan du med fordel indhente stærke tilbud på metallegeringer, som leveres af vores dygtige samarbejdspartner.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet og hvilken håndværker du søger.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 håndværkere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Metallegeringer til VVS branchen

Blikkenslager landet over til lige netop din opgave med zink, om det er inddækning eller tag. Så er vi klar.

Hos Blik-ror.dk samarbejder vi med specialister i metallegeringer. De er klar til at give dig vejledning og rådgivning i, hvilken type metallegeringer du skal bruge. I VVS branchen er det vigtigt, at du får den rette metallegering, uanset om der er tale om brusearmaturer, rør til afløbet eller håndtag til vandhanen. Hos blik-ror.dk lægger vi stor vægt på at finde de bedste fagfolk til dig, så du kan føle dig helt tryg og sikker i dit valg.

Korrekte metallergeringer til din virksomhed

Metallegeringer der holder

Metallegeringer findes i forskellige varianter. Nogle er bedre egnet til en bestemt håndværkerbranche, hvor nogle andre typer passer bedre ind i en anden form for industri.

Hårdhed og blødhed spiller en stor rolle i, om du får valgt den rette metallegering til de materialer, som du skal have lavet. 

En af vores dygtige samarbejdspartner er Boliden Bergsøe. De er specialister i produktion og levering af metallegeringer i alle varianter. De ved hvad de snakker om, når du skal finde metallegeringer der holder. Skal du bruge vejledning og hjælp, så tag fat i Boliden. De står klar til at hjælpe dig.

vvs

Miljørigtigt metallegeringer

Miljø har stor betydning for valg af materiale. Dette gør sig også gældende, når håndværkeren vælger de rette metallegeringer. Metallegeringer er blandingsmetaller, forstået, at man har blandet eksempelvis messing, kobber eller zink sammen. Det kræver energi at producere metallegeringer og smelte dem sammen til et samlet materiale. Det betyder også, at der bliver frigivet CO2 til atmosfæren. Til gengæld, bliver metallegeringer i dag lavet således, at de 100 % kan genanvendes. På den måde, får du et miljørigtigt materiale, der holder mange år frem.

Leverandør med anmeldelser.

vvs og blikkenslager

De leverandører som sender tilbud til dig, vil du også kunne finde anmeldelser på her på vores side blik-ror.dk. Tidligere kunder har skrevet anmeldelser af vores samarbejdspartnere, og dem vil vi gerne vise frem, så du som kunde kun modtager fra de absolut bedste. Alle anmeldelser opdateres løbende for at være up to date med hvad vi tilbyder.

Enkelt og nemt at bruge

Blik-ror.dk er en enkel og nem side at bruge. Vi har sørget for at brugervenligheden er i top, og at du kan komme videre herfra uden for meget besvær. Du vil modtage 3 tilbud, hvor tre af vores dygtige leverandører i metallegeringer vil henvende sig til dig. De vil alle komme med hver deres skræddersyet tilbud, som du helt uforpligtende kan takke ja eller nej til. I kan selvfølgelig snakke sammen og finde ud af, om tilbuddene passer til dine ønsker, så du ikke ender med at takke ja til noget, der ikke dækker de behov, som du søger hjælp til.

renovering badeværelse

Landsdækkende tilbud.

Vi har samarbejdspartnere i hele landet, hvilke kun er en fordel for dig. Det betyder, at du kan indhente et tilbud, uanset hvor du befinder dig. 

Baseret på erfaring og tidligere udtalelser, har vi nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, så du får de absolut bedste henvendelser. 
 

Gode råd fra Blik-ror.dk

Når du har modtaget de tre tilbud fra håndværkerne, så det er en god ide at få tjekket hvad dine tilbud indeholder. De kan nemlig afvige fra hinanden, og dermed kan det være at der er et tilbud som er mere attraktivt end det andet.

Når du har modtaget dine tre tilbud, så anbefaler vi, at du får tjekket op på anmeldelser af håndværkerne. Hvad har andre kunders oplevelse være med lige netop den håndværker, eller den virksomhed du havde overvejet. 

Kig også efter om håndværkeren er medlem af byg-garanti. Vi ønsker ikke det sket, men fejl kan komme. Byg-garanti giver dig en form for sikkerhed til, hvis arbejdet ikke er udført ordentligt eller virksomheden lukker. 

Oveni den gode pris vores håndværkere kommer med, skal du helt sikkert også benytte dig af håndværkerfradraget som følger med hvis du forbedrer din nuværende bolig eller dit sommerhus. Du kan få håndværkerfradrag for 50.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden og fradraget kan benyttes til at dække fx lønninger til håndværkerne.

blik-ror logo

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Blikkenslager
Zinktag
VVS
Varmepumpe
Inddækning
Badeværelse

100% gratis og uforpligtende

Indhent et tilbud