Find din håndværker til renovering af badeværelse her hos os

Hvad er mere lækkert end et nyt badeværelse, der rummer lige netop din stil? Hos Blik-ror.dk kan vi hjælpe dig godt på vej med dit nye badeværelse. Skal du blot have lavet få udskiftninger, er du i gang med den helt store renovering af dit badeværelse. Uanset kan vi hos blik-ror.dk hjælpe dig med at finde din kommende kvalitets håndværker til projektet.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet og hvilken håndværker du søger.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 håndværkere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Skal du i gang med renovering af dit badeværelse?

Find din rette VVS'er her hos Blik-ror.dk.

Et badeværelse er én af de lidt større og mere indviklede rum at renovere. Det kræver en autoriseret håndværker til at håndterer det meste af renoveringen til et nyt badeværelse. Der skal både tænkes over væggene som skal kunne tåle fugt, og der skal arbejdes forsvarligt med strømmen i rummet, da det er side om side med vand.
Derfor skal der hyres en VVS-installatør som arbejder forsvarligt, den VVS’er finder du her hos os.

Garanteret installatør som har styr på sin autorisation.

VVS-eksperter til renovering af dit badeværelse

Skal man vælge en autoriseret håndværker til ens kommende projekt? Hos Blik-ror.dk er vi ikke VVS-eksperter, dog kender vi til sikkerhedsstyrelsens regler, og her er der udvalgte opgaver som kræver en autoriseret VVS-fagmand.
Vi erfarer også at en håndværker som har styr på sin autorisation ofte er nødvendigt, sådan sikre du som kunde, at installationer inde for vand og gas bliver udført forsvarlig og korrekt.
Dette er vigtigt da det skal udføres rigtigt af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø.

En af vores dygtige samarbejdspartnere er Sandkær VVS, der netop lever op til de krav og forudsætninger, der gælder, for at være VVS-ekspert i badeværelse renovering. I mange år har Sandkær renoveret badeværelser, og derfor kan vi stå inde for firmaet som et foretrukken valg til dit badeværelseprojekt. 

renovering badeværelse

Blik-ror.dk hjælper dig med hele processen.

Hvis døgnet blot havde flere timer, ville jeg nå noget mere. En tanke mange går rundt med, hvis man er i gang med at renovere sit badeværelse. Oveni sådanne projekter skal vi ej glemme at arbejde og socialt liv også skal passes. Hvordan finder man så, tid til at finde den rette VVS-installatør til ens nye badeværelse projekt?

vvs og blikkenslager

Hos Blik-ror.dk kan du stole på, at vi bestræber os på at finde de mest kompetente kvalitets VVS-installatører i branchen. Ud over kvaliteten finder Blik-ror.dk også kun VVS’ere som er med til at sikre, at du som kunde, kun modtager kvalificeret tilbud.

Du får 3 tilbud på VVS-installatører, til renovering af dit badeværelse

Ved at udfylde dine drømme, tanker, akut opstået problemer eller andet, ind igennem vores formular, indhenter vi tilbud på håndværkere som vil kunne hjælpe dig.
Det vigtigt at du læser alle tilbud godt i gennem, da de ikke vil være ens, det er håndværkerne selv der udskriver deres tilbud til dig, og kræver tilbuddet at der skal kigges nærmere på evt. præcise mål, eller andet, vil dette fremgå i tilbuddet og evt. møde eller mangle information kan aftales pr. tlf. med den håndværker du har modtaget tilbuddet fra.

badeværelse tilbud

Nemt og hurtigt for dig

Fordelen ved at vælge tilbud fra blik-ror.dk er at du som kunde ikke skal søge nettet tyndt for den rette håndværker, for derefter at søge anmeldelser på firmaet. Vi har gjort det så nemt som muligt, så du blot skal oplyse hvad dit projekt går ud på, og vi sørge for, at det er de helt rigtige kompetente håndværkere, der kommer med tilbud til dit kommende projekt. Hos blik-ror.dk vil vi kun levere kvalitet til vores kunder og finder derfor kun håndværkere som lever op til dette.

Vi kan hjælpe dig i hele Danmark

Uanset hvor dit næste projekt finder sted, kan blik-ror.dk hjælpe med 3 unikke tilbud. Vi samler tilbud fra kyndige håndværkere landet over, vi har lokale VVS’ere klar til at hjælpe med dit næste badeværelse projekt i hele Danmark. På den måde støtter du også din lokale håndværker, uden selv at skulle søge den helt rigtige fagmand frem selv.

Tips fra Blik-ror.dk til dig

Når du modtager de tre tilbud fra håndværkerne, så det er en god ide at tjekke helt præcist, hvad dine tilbud indeholder. De kan nemlig afvige fra hinanden, og dermed kan det være at et tilbud er mere attraktivt end det andet.

Det kan også være der er et tilbud der matcher dine behov bedre end de andre.

Når du har modtaget dine tre tilbud, så anbefaler vi, at du får tjekket op på anmeldelser af håndværkerne. Hvad har andre kunders oplevelse være med lige netop den håndværker, eller den virksomhed du havde overvejet. 

Kig også efter om håndværkeren er medlem af byg-garanti. Vi ønsker ikke det sket, men fejl kan komme. Byg-garanti giver dig en form for sikkerhed til, hvis arbejdet ikke er udført ordentligt eller virksomheden lukker. 

Oveni den gode pris vores håndværkere kommer med, skal du helt sikkert også benytte dig af håndværkerfradraget som følger med hvis du forbedrer din nuværende bolig eller dit sommerhus. Du kan få håndværkerfradrag for 50.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden og fradraget kan benyttes til at dække fx lønninger til håndværkerne.

blik-ror logo

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Blikkenslager
Zinktag
VVS
Varmepumpe
Inddækning
Badeværelse

100% gratis og uforpligtende