Armatur til din bolig

Hvad er mere lækkert end et nyt badeværelse eller køkken, med et armatur, som lever op til alle dine ønsker og behov? Hos Blik-ror.dk kan vi hjælpe dig godt på vej med at finde dit drømmearmatur. Skal du blot have lavet få udskiftninger? Eller skal du have skiftet alle armaturer i din bolig? Uanset hvilken situation du står i, kan vi hos blik-ror.dk hjælpe dig med at finde dine kommende kvalitets armaturer til projektet.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet og hvilken håndværker du søger.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 leverandører og håndværkere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Skal du renovere dit badeværelse, og ønsker nye armaturer?

Armatur til badeværelset

Står du og skal skifte et enkelt eller måske alle armaturer på badeværelset? Så læs med her. Når du skal skifte armaturer ud på dit badeværelse, så er der nogle ting, du skal tænke over. 

Hvilken stilart ønsker du på dit badeværelse? Helt nye armaturer kan være med til at skabe en hvis stil eller design på dit badeværelse. Ønsker du dit armatur i børstet eller blankt rustfrit stål, giver dette et meget klassisk og pænt udtryk. Du kan også vælge gold, rosegold, sort rustfri stål eller titanium. Alle disse forskellige materialer er med til, at give dit badeværelse et look sammen med de andre materialer du har på dit badeværelse. 

Det næste du skal tænke over, er hvordan armaturet skal se ud samt hvilken type du ønsker. Du kan både få ét grebs armaturer og to grebs armaturer – hvad er du mest til?

armatur til håndvask på badeværelset

Armatur til bad

Skal du have nyt armatur til dit bad? Så er der mange muligheder at vælge imellem. Der er både lækre armaturer på markedet i høj kvalitet, hvad end du er til et vægmonteret bruse hoved med mulighed for regn og vandfaldsstråle, et vægmonteret drejeligt bruse hoved eller noget helt tredje. 


Har du badekar og ønsker at skifte armaturet på det? Så har du her mulighed for at vælge både ét grebs og to grebs armaturer. Derudover kan du også få armatur til dit badekar i forskellige materialer såsom rustfrit stål, gold, rosegold m.m. 

armatur badeværelse

Skal du have nye armaturer i dit køkken?

Armatur til køkken

Når du skal have nyt armatur til dit køkken skal du både overveje hvilket look du går efter, samt funktionaliteten af armaturet. Køkkenarmaturer kan efterhånden mange ting, hvorfor det er vigtigt, at du er afklaret omkring dine behov og ønsker til et armatur til dit køkken. 

Ønsker du et armatur med bærefjeder og spulebrus eller måske blot udtrækkelig spolebrus? Så er der bestemt gode muligheder for armaturer af høj kvalitet, som kan leve op til det. 

Køkkenarmaturer kan man få i mange forskellige materialer, blandt andet rustfri stål, sort rustfri stål, gold, rosegold og titanium. Alle disse forskellige materialer giver dit køkken et bestemt look – så hvad ønsker du?

køkken armatur
armatur til køkken

Kogende vandhane og vandhane til filtreret vand

Kan du bedst lide vand med en naturlig og ren smag? Så skal du vælge en vandhane med filter, så dit vand bliver filtreret. Du kan få et armatur, med to greb – hvor det ene greb er til filtreret vand og det andet greb er til almindelig vand. Dette armatur kan også fåes i mange forskellige materialer og looks. 

Ønsker du at have kogende vand lige ved hånden? Så skal du vælge en kogende vandhane. Med det armatur har du kogende, filtreret vand lige ved hånden. Dette armatur har to greb – hvor det ene bruges til det kogende og filtrerede vand og det andet greb fungerer som et almindelig armatur greb. 

Du får 3 tilbud på armaturer

Ved at udfylde dine drømme, tanker, akut opstået problemer eller andet, ind igennem vores formular, indhenter vi tilbud på håndværkere som vil kunne hjælpe dig.
Det vigtigt at du læser alle tilbud godt i gennem, da de ikke vil være ens, det er håndværkerne selv der udskriver deres tilbud til dig, og kræver tilbuddet at der skal kigges nærmere på evt. præcise mål, eller andet, vil dette fremgå i tilbuddet og evt. møde eller mangle information kan aftales pr. tlf. med den håndværker du har modtaget tilbuddet fra.

badeværelse tilbud

Nemt og hurtigt for dig

Fordelen ved at vælge tilbud fra blik-ror.dk er at du som kunde ikke skal søge nettet tyndt for den rette håndværker eller det rette armatur, for derefter at søge anmeldelser. Vi har gjort det så nemt som muligt, så du blot skal oplyse hvad dit projekt går ud på samt hvad dine ønsker og behov for funktionalitet og design er. Så sørger vi for, at det er de helt rigtige kompetente håndværkere eller leverandører, der kommer med tilbud til dit kommende projekt. Hos blik-ror.dk vil vi kun levere kvalitet til vores kunder og finder derfor kun håndværkere som lever op til dette.

Vi kan hjælpe dig i hele Danmark

Uanset hvor dit næste projekt finder sted, kan blik-ror.dk hjælpe med 3 unikke tilbud. Vi samler tilbud fra kyndige håndværkere landet over, vi har lokale VVS’ere klar til at hjælpe med dit næste projekt i hele Danmark.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

100% gratis og uforpligtende

Indhent et tilbud