Find din VVS-entreprenør hurtigt hos os, indhent tilbud og priser på det projekt du skal have lavet

Det med at danne sig overblik over hvilken VVS-entreprenør man skal vælge til sit næste projekt, kan være en jungle. 
Hos Blik-ror.dk har vi gjort et ihærdigt forsøg på at gøre søge processen nemmere for dig så du nemt finder din kommende VVS-entreprenør. Så få hurtigt dine VVS priser hos Blik-ror.dk

4 grunde til at du trygt kan indhente 3 tilbud på VVS’ere hos os.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 VVS’ere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Du får 3 priser
på VVS-entreprenører

Nemt og overskueligt at finde VVS priser

Du søger tilbud til dit projekt, gennem vores formular og modtager inden for kun 48 timer, tilbud fra 3 VVS-entreprenører.
Prisen tilstræber vi os på forbliver fast og du er dermed sikret at du som kunde ikke står med en stor efterregning og ufærdigt projekt. Dette tør vi godt sikre, da vi kun samarbejder med kompetente VVS’ere som kommer med en total pris. Kan VVS-entreprenørerne ikke fast sætte prisen inden for de 48 timer, er det fordi der skal udspecificeres noget mere i tilbuddet, dette vil du dog blive gjort opmærksom på, og skabe kontakt med håndværkeren pr. tlf. og aftale evt. møde. 

VVS-Entreprise til private og erhverv

Hvad er vvs-entreprise?

I VVS entreprise indgår et stort hold af kompetente og dygtige håndværkere. Det er blandt andet tømrere, murere, elektrikere, arkitekter, ingeniører og lignende. 

Gennem VVS entreprise hjælper VVS-virksomheder de private hjem med at bygge nyt eller renovere bolig. 

entreprenør

Totalentreprise

En totalentreprise er en total istandsættelse af en bolig eller lignende. Totalentrepriser kan både være på store og små projekter. Det vigtige er at du får fat i en erfaren totalentreprenør til opgaven. 

Det kan både være udgravning af kælder, nyt badeværelse, at opbygge sengestuer på hospitaler, udskiftning af varmerør, udskiftning af stigestrenge og faldstammer eller for eksempel at skifte radiatorer. Totalentreprise spænder bredt! 

billig vvs'er

Det vigtigt at du læser alle tilbud godt i gennem, da de ikke vil være ens. Det er håndværkerne selv, der skriver deres tilbud til dig. Nogle gange kræver tilbuddet, at der skal kigges nærmere på evt. præcise mål, eller andet. Dette vil fremgå i tilbuddet og evt. et møde eller manglende information kan aftales eller informeres om pr. tlf. med den håndværker, som du har modtaget tilbuddet fra.

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise er en entreprise, hvor en totalentreprenør står for den indledende planlægning, der leder op til projektet. Derudover står virksomheden også for den efterfølgende udførelse af projektet. Dermed står en total entreprenør for alle dele af projektet fra start til slut. 

Det er med til, at give dig, som kunde, mere ro, da du ikke selv skal finde tømre, murere, vvs’er og lignende til dit byggeprojekt. Det står totalentreprenøren nemlig også for. 

En virksomhed, som er dygtige inde for dette felt er Installatøren og Entreprenøren, da de har mange års erfaring og et veletableret netværk. 

vvs tilbud
vvs-entreprise

De 3 former for entreprise

Der findes overordnet set tre former for entreprise. Nemlig hovedentreprise, fagentreprise og totalentreprise. De egner sig hver især bedst til forskellige ting. 

Ved totalentreprise overlader du alt ansvaret til en totalentreprenør, som står for hele processen. Det eneste du selv skal sørge for er det efterfølgende tilsyn af byggeriet. 

Totalentreprenøren har et netværk af andre aktører, f.eks. arkitekter, bygningskonstruktører og andre specialister inden for byggebranchen. Totalentreprenøren uddelegere også nogle dele af projektet til en underentreprenør, som så står for en del af opgaven.

De gode anmeldelser

Vi handler på god omtale.

Det sker sjældent at vi i dagens Danmark, handler uden at have undersøgt produktet nærmere. Og hvem ønsker at stå med en håndværker der ikke er pålidelig.
Det forstår vi hos Blik-ror.dk og derfor samler vi løbende anmeldelser på de håndværkere som byder ind med tilbud på Blik-ror.dk.
På den måde kan du gennem os, også læse anmeldelser på din kommende håndværker. De anmeldelserne du finder på vores side, er skrevet af tidligere kunder, der har også har fundet deres håndværker gennem Blik-ror. 

blik-ror logo

Autoriseret VVS-installatører.

Skal man vælge en autoriseret håndværker til ens kommende projekt? Hos Blik-ror.dk er vi ikke VVS-eksperter, dog kender vi til sikkerhedsstyrelsens regler, og her er der udvalgte opgaver som kræver en autoriseret VVS-installatør.
Vi erfarer også at en autoriseret håndværker ofte er en nødvendighed, sådan sikre du som kunde nemlig, at installationer inde for vand og gas bliver udført korrekt.
Dette er vigtigt da det skal udføres rigtigt af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Det er ikke alle VVS-projekter der kræver en autoriseret VVS’er, men for at du slipper for at tjekke op på, om lige netop dit projekt kræver autorisation, har vi valgt kun at samarbejde med VVS’ere der har helt styr på deres autorisation, som der kommer med tilbud til dig.

blik-ror logo

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Blikkenslager
Zinktag
VVS
Varmepumpe
Inddækning
Badeværelse

100% gratis og uforpligtende

Indhent et tilbud