Find din VVS-installatør hurtigt hos os, indhent tilbud og priser på det projekt du skal have lavet

Det med at danne sig overblik over hvilken VVS-installatør man skal vælge til sit næste projekt, kan være en jungle. 
Hos Blik-ror.dk har vi gjort et ihærdigt forsøg på at gøre søge processen nemmere for dig så du nemt finder din kommende VVS-installatør. Så få hurtigt dine VVS priser hos Blik-ror.dk

4 grunde til at du trygt kan indhente 3 tilbud på VVS’ere hos os.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 VVS’ere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Du får 3 priser
på VVS-installatører

Nemt og overskueligt at finde VVS priser

Du søger tilbud til dit projekt, gennem vores formular og modtager inden for kun 48 timer, tilbud fra 3 VVS-installatører.
Prisen tilstræber vi os på forbliver fast og du er dermed sikret at du som kunde ikke står med en stor efterregning og ufærdigt projekt. Dette tør vi godt sikre, da vi kun samarbejder med kompetente VVS’ere som kommer med en total pris. Kan VVS-installatørerne ikke fast sætte prisen inden for de 48 timer, er det fordi der skal udspecificeres noget mere i tilbuddet, dette vil du dog blive gjort opmærksom på, og skabe kontakt med håndværkeren pr. tlf. og aftale evt. møde. 

De bedste VVS tilbud til bedste priser.

Det lyder for godt til at være sandt, men vi mener selv vi tilbyder VVS'ere til bedste priser.

Men hos Blik-ror.dk har vi erfaret at billigst ikke altid er bedst. Derfor har vi fokus på at finde gode og kyndige VVS-installatører med gode anmeldelser, frem for at finde den billigste.
Vi mener den bedste VVS’er er den som ikke tilføjer mere til den aftalte pris, og hvordan undgår man så tilføjelser? Jo det gør man ved at hyre en kvalificeret håndværker som ved hvad der skal måles og udføres. Vi kan aldrig garantere prisen forbliver fast, men det er hvad vi alle hos Blik-ror.dk bestræber, og derfor er kommunikationen mellem dig og din håndværker også vigtig, inden tilbuddet bliver endeligt gjort.

vvs priser tilbud

Hvorfor Blik-ror til at finde din VVS'er

Ved at udfylde dine drømme, tanker, opstået problemer eller andet, ind igennem vores formular, indhenter vi tilbud på håndværkere som vil kunne hjælpe dig.

billig vvs'er

Det vigtigt at du læser alle tilbud godt i gennem, da de ikke vil være ens, det er håndværkerne selv der skriver deres tilbud til dig, og kræver tilbuddet at der skal kigges nærmere på evt. præcise mål, eller andet, vil dette fremgå i tilbuddet og evt. møde eller mangle information kan aftales pr. tlf. med den håndværker du har modtaget tilbuddet fra.

Vi hjælper med hele processen, til du står med en håndværker.

”Hvis døgnet blot havde flere timer, ville jeg nå mere”. En tanke mange går rundt med, især hvis der opstår akutte problemer, eller man skal i gang med at renovere. Oveni sådanne projekter skal vi ej glemme at arbejde og socialt liv også skal passes. Hvordan finder man så, tid til at finde den rette VVS-installatør til ens uventet eller ventet projekt?
Hos Blik-ror.dk kan du stole på, at vi arbejder hårdt på at finde de mest kompetente kvalitets VVS-installatører i branchen. Ud over kvaliteten finder Blik-ror.dk også kun  VVS’ere som er med til at sikre, at du som kunde, kun modtager kvalificeret tilbud.

vvs tilbud

Vidste du at?

De gode anmeldelser

Vi handler på god omtale.

Det sker sjældent at vi i dagens Danmark, handler uden at have undersøgt produktet nærmere. Og hvem ønsker at stå med en håndværker der ikke er pålidelig.
Det forstår vi hos Blik-ror.dk og derfor samler vi løbende anmeldelser på de håndværkere som byder ind med tilbud på Blik-ror.dk.
På den måde kan du gennem os, også læse anmeldelser på din kommende håndværker. De anmeldelserne du finder på vores side, er skrevet af tidligere kunder, der har også har fundet deres håndværker gennem Blik-ror. 

blik-ror logo

Autoriseret VVS-installatører.

Skal man vælge en autoriseret håndværker til ens kommende projekt? Hos Blik-ror.dk er vi ikke VVS-eksperter, dog kender vi til sikkerhedsstyrelsens regler, og her er der udvalgte opgaver som kræver en autoriseret VVS-installatør.
Vi erfarer også at en autoriseret håndværker ofte er en nødvendighed, sådan sikre du som kunde nemlig, at installationer inde for vand og gas bliver udført korrekt.
Dette er vigtigt da det skal udføres rigtigt af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Det er ikke alle VVS-projekter der kræver en autoriseret VVS’er, men for at du slipper for at tjekke op på, om lige netop dit projekt kræver autorisation, har vi valgt kun at samarbejde med VVS’ere der har helt styr på deres autorisation, som der kommer med tilbud til dig.

blik-ror logo

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Blikkenslager
Zinktag
VVS
Varmepumpe
Inddækning
Badeværelse

100% gratis og uforpligtende

✔️ VVS København

✔️ VVS Frederiksberg

✔️ VVS Rødovre

✔️ VVS Hvidovre

✔️ VVS Vanløse

✔️ VVS Glostrup

✔️ VVS Hellerup

✔️ VVS Roskilde