Luft til vand varmepumpe?

Er turen kommet til en ny varmepumpe og er det en jungle om du skal have luft til vand varmepumpe, jordpumpe eller andet. Vi guider dig til hvad du skal bruge og hjælper med at finde den rette montør. Hos Blik-ror.dk har vi gjort et ihærdigt forsøg på at gøre søgeprocessen nemmere, på at finde din kommende håndværker.

1

Udfyld vores formular

Udfyld vores formular, hvor du beskriver hvad er du skal have lavet og hvilken håndværker du søger.

2

Afvent bekæftelse

Inden for kort tid, vil du modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din formular til tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer, vil du høre fra 3 håndværkere, som har udarbejdet et tilbud til dig. 

4

Du vælger et tilbud

Når du har læst alle tilbud i gennem, vælger du blot det tilbud du mener matcher dig bedst.

Invester i en en varmepumpe og
spar penge, Blik-ror finder installatøren

Du sparer penge på energiforbruget.

Hvem vil ikke gerne spare penge? Hvis du investerer i en varmepumpe, eller luft til vand pumpe som det også kaldes, kan du omdanne udendørs luft til varme i huset, hvad enten det er varme til at varme rum op eller til opvarmning af vand. En varmepumpe fungerer ligesom vi kender et køleskab, en varmepumpe har blot den omvendte effekt, den køler ikke ned, men varmer op. En varmepumpe kører på strøm, men fordi den henter varmen ud af luften udefra, så reducerer du energiforbruget med op til 30%.

Garanteret installatør som har styr på sin autorisation.

VE-godkendt installatør.

Når du udfylder vores formular, og derefter modtager 3 tilbud fra en installatør som kan hjælpe på monteringen af din varmepumpe. Den installatør som sender tilbud til dig for montering, skal du huske at se efter, om montøren er VE-godkendt. Er montøren dette, kan du nemlig søge energitilskud til opsætningen af din varmepumpe og samtidig sikre dig den helt korrekte montering af din varmepumpe.

luft til vand varmepumpe

Få din varmepumpe og søg håndværkerfradrag.

Når du bestiller din nye varmepumpe og indhenter til på en montør oven her hos os, skal du huske at du er berettige til håndværkerfradrag. Et håndværkerfradrag er et todelt fradrag som du kan ansøge om, hvis du modtager serviceydelser eller håndværksydelser, under disse håndværkydelser indgår montering af varmepumpe.

Det vigtigt at du læser alle tilbud godt i gennem, da de ikke vil være ens, det er håndværkerne selv der skriver deres tilbud til dig, og kræver tilbuddet at der skal kigges nærmere på evt. præcise mål, eller andet, vil dette fremgå i tilbuddet og evt. møde eller mangle information kan aftales pr. tlf. med den håndværker du har modtaget tilbuddet fra.

Luft til vand, Jordvarme, Luft til luft? Vi guider til den du skal investerer i.

Det skal du vide om de tre mest anvendelige varmepumper.
De matcher alle, forskellige behov. Den mest populære til en helårsbolig er luft til vand varmepumpe. Den kan give rumvarme og varmt brugsvand. Den koster mindre en jordvarme at anskaffe, og giver samme besparelser som en jordvarme gør. En jordvarme giver samme formål som luft til vand, dog er den dyrere at anskaffe og jordvarme har også et minimums krav til grund størrelse, som lyder på 300 m2.
Til sidst har vi luft til luft, som er god til sommerhuse eller som supplement til el, olie og naturgas i helårshus. En luft til luft varmepude kan ikke give varme til brugsvand, men blot varme til rum. En luft til luft er den billigste at anskaffe, men er også den som giver dig færrest besparelser.

Varmepumpe

De tre mest anvendte varmepumper

Tips fra Blik-ror.dk til dig

Når du har modtaget de tre tilbud fra håndværkerne, så det er en god ide at få tjekket hvad dine tilbud indeholder. De kan nemlig afvige fra hinanden, og dermed kan det være at der er et tilbud som er mere attraktivt end det andet.

Når du har modtaget dine tre tilbud, så anbefaler vi, at du får tjekket op på anmeldelser af håndværkerne. Hvad har andre kunders oplevelse være med lige netop den håndværker, eller den virksomhed du havde overvejet. 

Kig også efter om håndværkeren er medlem af byg-garanti. Vi ønsker ikke det sket, men fejl kan komme. Byg-garanti giver dig en form for sikkerhed til, hvis arbejdet ikke er udført ordentligt eller virksomheden lukker. 

Oveni den gode pris vores håndværkere kommer med, skal du helt sikkert også benytte dig af håndværkerfradraget som følger med hvis du forbedrer din nuværende bolig eller dit sommerhus. Du kan få håndværkerfradrag for 50.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden og fradraget kan benyttes til at dække fx lønninger til håndværkerne.

blik-ror logo

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Blikkenslager
Zinktag
VVS
Varmepumpe
Inddækning
Badeværelse

100% gratis og uforpligtende