Om Blik & Rørservice

Blik & Rørservice er en moderne men mindre virksomhed, der prioriterer den gode service og vores faste kunder.

Vi har siden virksomhedens start i 1986 haft mange faste kunder, som vi har udført alle slags opgaver for inden for VVS- og blikkenslagerfaget. Det er din garanti for en bred erfaring og stor ekspertise inden for branchen, uanset om det gælder en større røromlægning og varmeinstallation eller det blot er armaturet, der skal udskiftes.

Vi får kendskab til din bolig og dens rørlægning

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder kan stole på os og på kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Ofte leder det til et fast samarbejde og dermed en forventning om, at vi som fast VVS-installatør kender til rørlægningen og installationerne i boligen, hvorfor vi hurtigt kan fejlfinde og udbedre eventuelle skader.

Det har gjort, at vores kunder trygt kan give os adgang til deres bolig, selvom de ikke er hjemme, og vi ved eksempelvis, hvilke hjem vi skal passe på, at katten ikke slipper med ud, eller hvilke hjem der i nærmere fremtid har brug for en ny varmeinstallation.

Ingen mellemmand med fast VVS’er

Som den mindre virksomhed, vi er, er du sikret et godt samarbejde, hvor det altid er den samme person, der besigtiger opgaven, udfører arbejdet og senere står får det faste servicetjek.

Hos os er der ingen mellemmand, og du er garanteret en god service, høj fleksibilitet og den bedste kvalitet med flotte og energirigtige løsninger.

Bliv ringet op